woensdag 28 december 2011

WAAR ROOK IS


Het nest van een feniks in brand steken werkt natuurlijk net zo contraproductief als het instellen van een exportverbod om smokkel tegen te gaan. Dat weet een kind. Dus als het ei bevrucht is zal het binnenkort wel uitkomen; zo rond 15 januari 2011 moet dat dan zijn.


Maar wat zal er uitkruipen?




Herrijst het Leeghwater College uit zijn as? Komt Offenbaach toch nog terug? Aanvaardt hij een lucratief contract in Libië of moet hij voorlopig zien rond te komen van zijn schamele SP-miljoenen? Ziet Leslie S. zijn hond ooit terug? Ziet Leslie überhaupt nog wel iets terug nu zijn voorarrest voor onbepaalde tijd wordt verlengd? Sinds wanneer is het bezit van een doosje lucifers eigenlijk strafbaar? Hoe gaat het trouwens met Bart Vroegindeweij, nu hij het niet geworden is? Zal Lies Duplo haar cursus ooit nog afmaken of heeft ze het toch te druk met haar hobby´s? En over hobby's gesproken, hoe gaat het toch met Silvia Borin, beleidsmedewerkster voor onderwijskwaliteit en tevens lijstrekker van de Dierenpartij?



Vragen, vragen en nog eens vragen. Het blijkt maar weer eens dat één gek meer kan vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden.We hebben dus gewoon nóg meer wijzen nodig. De hoogste tijd om een nieuw blik interims open te maken, adviesbureau's nieuwe opdrachten te verstrekken, het nemen van ondoordachte besluiten uit te stellen en rustig te blijven zitten waar we zitten. En dat is dan ook precies wat wij van de Raad van Toezicht  aan het doen zijn.

Hopelijk weten we meer na 15 januari 2011.



Wij wensen al onze medewerkers, relaties en andere belangstellenden het beste voor het komende jaar!



Dit bericht is in opdracht van de Raad van Toezicht opgesteld door woordvoerder Siebe Proximus.

1 opmerking: